za 9 mei 11:00 - zo 10 mei 17:00

(GEANNULEERD) Scandinavië Markt Schokland

9 mei
-
10 mei
11:00 - 17:00
  • za 9 mei
    11:00 - 17:00
    Museum Schokland
    T 0527 760 630

De negende editie van de Scandinavië Markt Schokland op zaterdag 9 en zondag 10 mei is geannuleerd wegens de uitbraak van het coronavirus Covid-19.

Verspreid over het museumterrein zijn er tientallen kramen met een op Scandinavië georiënteerd aanbod te vinden, waaronder wonen en design, outdoor, reizen, mode en handvaardigheid. Daarnaast is er ook voor de liefhebber van lekker Scandinavisch eten voldoende aanbod. 

Benieuwd naar de stands en het aanbod tijdens de Scandinavïe Markt? Bekijk het volledige aanbod.

Programma met lezingen en workshops 

 Naast de markt vol Scandinavische producten zijn er diverse demonstraties en workshops voor jong en oud. Ook zijn er de hele dag door interessante lezingen over Scandinavië.  Een van de spreeksters is Diane Spiekhout, conservator van de succesvolle tentoonstelling ‘Wij Vikingen’ die tot eind maart in het Fries Museum te zien was. Ook voor de jonge bezoekers is er voldoende leuks om te doen, zo kunnen zij plaats nemen in de  authentieke handdraaimolen 'De Groene Draack' of deelnemen aan de leuke kinderworkshops. Natuurlijk is er ook weer live-muziek. Kortom, een mooi randprogramma. 

Prijzen

Voor een kaart in de voorverkoop betaalt u €6,50. Kaarten aan de kassa zijn €7,50. Dit is dezelfde prijs als de toegang van Museum Schokland. Een kinderkaartje (6 t/m 11 jaar) is €5,00. Voor kinderen t/m 5 jaar is de toegang gratis.  Tijdens de Scandinavië Markt ontvangen bezoekers met een Museumkaart € 2,50 korting. Museumkaarthouders betalen in de voorverkoop € 4,- , maar dienen wel hun kaart dan nog te laten scannen bij de kassa. Meer informatie over de voorverkoopt volgt spoedig.