ma 23 mrt - ma 1 jun

Update ivm coronavirus

23 mrt

Museum Schokland/ Cultuurbedrijf Noordoostpolder en corona
Update 24 maart 2020

 

Na de aangescherpte maatregelen van de overheid tegen verspreiding van het coronavirus gelast Cultuurbedrijf Noordoostpolder alle activiteiten af tot 1 juni a.s. Presentaties en evenementen die de komende tijd gepland staan, worden geannuleerd en waar mogelijk verzet.

Alle locaties van Cultuurbedrijf Noordoostpolder blijven gesloten voor publiek tot 1 juni. Naast Museum Schokland gaat het dan om het Centrum voor Cultuureducatie en Amateurkunst, Kunstuitleen Emmeloord, Theater ’t Voorhuys en Eut de Kunst Urk. Ook onze activiteiten op locaties van anderen vinden voorlopig geen doorgang.

Momenteel zijn wij achter de schermen hard aan het werk om de gevolgen van deze nieuwe maatregelen in kaart te brengen. We zijn bezig met het verplaatsen en annuleren van voorstellingen, concerten en andere bijeenkomsten. Hier zullen we je spoedig verder over informeren.

Blijf ons volgen op onze sociale media voor updates, museumweetjes en toekomstige activiteiten.

Wij vragen je begrip voor deze uitzonderlijke situatie en willen je vragen per mail contact met ons op te nemen bij dringende vragen. Telefonisch zijn wij tot nader bericht niet bereikbaar.

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar!

Hartelijke groet,

Marcel Jansen
directeur-bestuurder