di 2 jun - di 30 jun

Op 2 juni weer open voor publiek

Plan uw bezoek
2 jun
-
30 jun
  • 2 jun - 30 jun
    Museum Schokland
    T 0527 760 630

Vanaf 2 juni opent Museum Schokland weer de deuren! Samen zorgen we voor een veilig en aangenaam museumbezoek. Daarom heeft iedere bezoeker een online ticket nodig. 

Wat verandert er na 1 juni 2020? 

Graag bieden we u als bezoeker een veilig en aangenaam museumbezoek. De Museumvereniging werkt aan een protocol voor alle Nederlandse musea. Wat de precieze uitwerking hiervan voor u als bezoeker betekent, wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Online tickets voor iedereen

Voordat u het museum bezoekt, bestelt u online uw ticket. Dit is verplicht, er kan geen kaartje bij de balie gekocht worden. Ook als u een Museumkaart of andere kortingskaart heeft, bestelt u online een kaartje. Dit kan vanaf 25 mei. Om te voorkomen dat het te druk wordt, worden alle tickets in tijdsblokken verkocht.  

Het is tevens mogelijk om telefonisch een ticket te bestellen. Dit kan vanaf maandag 25 mei tot en met zaterdag 30 mei van 13.00 tot 16.00 uur. Vanaf 2 juni kunt u dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur reserveren. 

Tentoonstelling

De tentoonstelling van kunstenaar Paul Dikker die sinds begin februari in het museum is te zien, is verlengd tot 25 oktober. De expositie bevat recent werk maar ook een aantal oudere schilderijen uit zijn Noorse periode.