Gezellige familieworkshop en kerstverhaal op Schokland

Gezellige familieworkshop en kerstverhaal op Schokland

4
dec
-
16
dec
  • 4 dec - 16 dec
    Museum Schokland
    Vanaf 31 december 00:00

 

Zondag 16 december hullen we Museum Schokland in kerstsfeer. En iedereen is van harte welkom om te komen meegenieten!

Deze middag steken we de vuurkorven aan en zullen de kaarsjes branden. Warme chocomelk en glühwein is verkrijgbaar op het museumplein. Gezellig!

 

Om deze middag nog meer in de kerstsfeer te brengen is het voor de bezoekers van het museum tussen 13.30-16.30 u mogelijk om deel te nemen aan de workshop 'kerstversiering maken' in de kerk. Deze leuke inloop-workshop wordt gegeven door onze creatieve collega Su Kroker. De gemaakte versiering zullen we gebruiken om de kerstboom in de kerk mee te versieren, of je neemt het lekker mee naar huis voor je eigen boom natuurlijk!

 

Verder speelt Jan Groot gezellig wat kerst- en popliedjes op de piano in de kerk en zal tijdens deze middag Johannes ten Have het oudste kerstverhaal van Schokland vertellen. Haak aan bij het haardvuur en luister mee!

 

Het is een middag bedoeld voor iedereen, voor jong en oud.
Om van dit alles te kunnen genieten betaal je enkel de normale entreeprijs voor het museum. De chocomelk en glühwein kun je verkrijgen tegen geringe vergoeding. Het museum is geopend tussen 11.00-17.00 u, de workshop en verhalenverteller zijn er tussen 13.30-16.30 u.

 

Jij komt toch ook?!

De foto bij dit bericht is van Ylanite Koppens from Pexels, dank!

© Museum Schokland

powered by Peppered