zo. 24 mrt. 2024 - 11:00

Elisa Maayeshi en Pieter Bogaert

Klassiek op Schokland Klassiek op Schokland

Op zondag 24 maart vormen Elsia Maayeshi en Pieter Bogeart een duo. Waarbij Elisa haar prachtige stem gebruikt en Pieter de liederen begeleidt op de piano. Zij hebben samen eerder opgetreden in Carré, op het Internationaal Lied Festival Zeist en bij Stichting Rectical in Koog aan de Zaan.

Elisa Maayeshi
Al vanaf jonge leeftijd heeft Elisa een grote liefde voor het theater en klimt ze maar wat graag op het podium. Afgelopen mei studeerde Elisa Maayeshi cum laude met een 9,5 voor haar interpretatie van La voix humaine van Francis Poulenc op het Conservatorium van Amsterdam bij Sasja Hunnego. Na het afronden van haar studie is ze onderdeel van de Dutch National Opera Academy. Naast haar studie heeft ze niet stilgezeten. Zo zong ze in 2022 in een moderne opera op het Vienna Summer Music Festval. Ook zong ze enkele oratoriumwerken als het Requiem van Mozart en de Nelsonmis en Theresienmis van Haydn.

 

 

Pieter Bogaert
De Belgische pianist Pieter is een gepassioneerd liedbegeleider en kamermusicus. Hij voltooide zijn pianostudies bij Frank van de Laar aan het Conservatorium van Amsterdam. Voordien studeerde Pieter bij David Earl in Cambridge en Raymond Fischer in Oxford. Pieter heeft ook een grote passie voor liedrepertoire. Hiervoor kreeg hij lessen en masterclasses van onder anderen Elly Ameling, Malcolm Martineau, Gerold Huber, Roberta Alexander, Pierre Mak en Hanna Shybayeva. Hij werkt ook als piano coach aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle en als pianist bij de Dutch National Opera Academy.

Klassiek op Schokland

Een keer per maand kun je op zondag in de museumkerk op Werelderfgoed Schokland genieten van klassieke concerten. Beleef muziek op een bijzondere plek.