Verhuur en Vergaderen

Museum Schokland heeft op verschillende locaties, zowel in het museum als op de Noordpunt van Schokland, representatieve vergader- en ontvangstruimtes. U kunt er ongestoord vergaderen, discussiëren en presenteren. Het is een plek met een bijzondere sfeer, waar u tussentijds buiten kunt uitwaaien en genieten van de natuur.

Ruimtes in Museum Schokland

Op de museumterp, midden op het eiland, staat de Waterstaatskerk met pastorie, een rijksmonument. De museumkerk en expositiegebouwen zijn te huur buiten openingstijden. Er zijn tevens mogelijkheden de museumkerk te huren tijdens openingtijden. Dit is afhankelijk van de activiteit en in overleg met het museum. De vergaderruimte 'de Stenenzolder' kan alleen tijdens openingstijden van het museum worden gehuurd.

Vergaderfaciliteiten

Vergaderen op historische bodem? De kerk (max. 80 personen) is geschikt voor presentaties, lezingen, concerten en wordt ook gebruikt voor huwelijken. De Stenenzolder biedt ruimte voor vergaderingen van max. 14 personen.

Ruimtes op de Noordpunt

Ook de Lichtwachterswoning op de Noordpunt van Schokland kan via Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder worden gehuurd. De aard van de activiteit is bepalend. De ruimtes lenen zich niet voor feesten, barbeques en dergelijke.

Op de Noordpunt van het eiland, bij de oude haven, staat het rijksmonument de Lichtwachterswoning. Deze comfortabel ingerichte ruimte beschikt over vergaderfaciliteiten voor 14 tot 16 personen. De bovenruimte kan als uitwijkruimte benut worden. Er is koffie, thee en frisdrank en catering op locatie is geen probleem.

Reserveringen en informatie

Museum Schokland, Museumkerk, Stenenzolder en De Lichtwachter

T | +31 (0) 527 76 06 30
E | info@museumschokland.nl

Verhuur tarieven Museum Schokland

Voor verhuur worden twee tarieven gehanteerd: tijdens openstelling van het museum (open) en de uren daarbuiten (gesloten).
 

  Open* Gesloten**
Kerk en pastorie € 90,00
 
€ 125,00
(miminumtarief per boeking € 250,00)
Museum   Tarieven op aanvraag
Stenenzolder of pastoriezolder € 20,00  

*Plus toegangsprijs museum € 4,50 p.p. (groepstarief)
**Onderstaand bedrag per uur met een minimum huurperiode van 2 uur.

Gasthuis de Lichtwachter

Voor meer informatie en verhuurtarieven van Gasthuis de Lichtwachter kunt u contact opnemen via e-mail of neem een kijkje op de website