Vacature Hobo docent Cultuurbedrijf

Cultuurbedrijf Noordoostpolder zoekt hobodocent

Het Cultuurbedrijf Noordoostpolder is voor kunst en cultuur het kloppende culturele hart van de Noordoostpolder en een faciliterende netwerkpartner. Circa 1200 leerlingen volgen wekelijks lessen muziek, dans, drama en beeldend. Daarnaast verzorgt het Cultuurbedrijf een breed kunstaanbod voor het primair en voortgezet onderwijs in de regio. Theater ’t Voorhuys, Museum Schokland en Kunstuitleen Emmeloord zijn, als ‘endorsed’ merken, onderdeel van het Cultuurbedrijf. Het Cultuurbedrijf wil de komende jaren bij alle onderdelen het publieksbereik vergroten en het aanbod vernieuwen. Ontmoeten en beleven staan centraal. Belangrijk speerpunt is ook het verder ontwikkelen van samenwerkingsverbanden met partijen binnen en buiten de culturele sector.
Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een ZZP docent hobo, voor een nog nader te bepalen aantal lesuren, afhankelijk van het aantal opgegeven leerlingen. Het betreft nieuw aanbod waardoor er voor de start van het nieuwe cursusjaar al actief geworven dient te worden naar leerlingen.

De functie is op tijdelijke basis voor de duur van een lesseizoen, de lessen starten vanaf 2 september 2019 en de laatste les is uiterlijk 3 juli 2020.
Als ZZP’er dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:
- Je staat ingeschreven bij de KvK.
- Je bent Btw-plichtig
- Je hebt meerdere opdrachtgevers
- Een Verklaring Omtrent Gedrag (niet ouder dan 12 maanden)

Wat verwachten wij van je:
• Als docent hobo van het Cultuurbedrijf geef je wekelijks groeps/individuele hobolessen en of ensembles aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus.
• Je geeft inspirerende, innoverende, leerzame, maar vooral ook leuke lessen, daarnaast ben je didactisch goed onderlegd.
• Je bent open en sociaal en weet een informele sfeer te creëren die leerlingen op hun gemak stelt. Je hebt plezier in lesgeven en probeert daarbij de potentie van de leerling te stimuleren.
• Je bent een teamplayer, flexibel en communicatief.
• Je hebt ervaring met projecten in het onderwijs.
• Je bent cultureel ondernemer en weet behalve klanten te werven, ook klanten aan je te binden.
• Je bent bereid om deel te nemen aan (cross over) projecten.
• Je hebt kennis van de digitale media in relatie tot het muziekonderwijs.
• Je hebt een afgeronde vakinhoudelijke opleiding op HBO niveau.

Wat bieden we je:
• Persoonlijke werkomgeving met een team (muziek)collega’s
• Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
• Lesdagen en tijden altijd in overleg
• Een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Informatie:
Voor meer informatie: info@cultuurbedrijfnop.nl. Je kunt ook contact opnemen met Annette van Dongen (afdelingshoofd/programmeur amateurkunst/cultuureducatie) 0527-760608, a.vandongen@cultuurbedrijfnop.nl

Sollicitatie:
Je kunt je sollicitatie uiterlijk vóór 22 maart richten aan Jolien Klinkhamer (medewerker P&O) Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per e-mail: j.klinkhamer@cultuurbedrijfnop.nl.
Procedure:
De gesprekken voor de eerste ronde vinden plaats in de week van 8 tot 12 april.