Verkeersplan Scandinavië Markt Schokland

Verkeersplan Scandinaviëmarkt Schokland 11 en 12 mei 2019

Om veiligheid optimaal te garanderen in de verwachte verkeersdrukte, is voor 11 en 12 mei een verkeersplan opgesteld in overleg met gemeente en provincie.

- De Schokkerringweg wordt beide dagen van 08.00 uur tot circa 18.00 uur tussen de Havenweg en de Redeweg afgesloten voor doorgaand verkeer.
- Doorgaand verkeer wordt vanaf Nagele omgeleid over de Havenweg/Ramsweg richting Ens.
- Doorgaand verkeer vanaf Ens wordt over de Redeweg/Ramsweg/ Havenweg omgeleid naar Nagele.
- Eén rijbaan van de Schokkerringweg wordt gebruikt voor parkeerplaatsen. In westelijke richting gelijk vanaf Palenweg, in oostelijke richting na de oprit van Middelbuurt. Parkeren op linker rijstrook van Schokkerringweg, NIET in de berm.
Op de andere rijbaan geldt éénrichtingsverkeer (zie blauwe pijlen op de kaart).
- De Palenweg is éénrichtingsverkeer en is de aanrijroute voor Scandinaviëmarkt.
- Palenweg en Redeweg aan beide zijden verboden te parkeren en max. 30 km.
- De Sluitgatweg is alleen vanaf de Ramsweg bereikbaar.
- Twee pendeldiensten voor de bezoekers over de Schokkerringweg: Oost en West (als zodanig herkenbaar).
Pendeldienst heen over rijrichting, terug over fietspad. (bebording op fietspad). Pendeldiensthaltes aangegeven.
- Na sluiting van de Scandinavië Markt om 17.00 uur wordt de Schokkerringweg zo snel mogelijk weer vrijgegeven voor het verkeer.
In verband met de veiligheid gebeurt dit pas nadat de laatste geparkeerde auto van de rijbaan is verdwenen.

Kijk HIER voor een plattegrond van het verkeersplan.

Verkeersregelaars en bebording door Visscher Traffic.

Voor eventuele vragen kunt terecht bij:
Rob Bredewout
Projectleider Cultuurbedrijf Noordoostpolder