za. 18 dec. 2021

Museum Schokland tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van de maatregelen rondom het coronavirus, die demissionair premier Rutte zaterdag 18 december 2021, bekendmaakte, zullen wij onze deuren vanaf zondag 19 december 2021 gesloten moeten houden voor publiek.

Museum Schokland is er graag voor al zijn gasten. De veiligheid van zowel onze bezoekers als onze medewerkers staat daarbij voorop. Om een veilig en vertrouwd bezoek te kunnen bieden, hanteren wij de uitgangspunten van het RIVM. We volgen alle landelijk geldende maatregelen en hebben een invulling gegeven voor onze locatie in de meest recente versie van het landelijke museumprotocol. Als er wijzigingen plaatsvinden na een persconferentie of aanpassingen in de regelgeving, lees je dat zo spoedig mogelijk via onze website en in het protocol.

Met de huidige maatregelen ten aanzien van Corona is onze locatie gesloten.

We hopen dat de maatregelen bijdragen aan het gewenste gezondheidsresultaat, zodat we je op een later tijdstip weer kunnen verwelkomen in Museum Schokland.

Bij vragen kun je contact met ons opnemen via de e-mail: kassa@museumschokland.nl. Wij doen ons best je zo snel mogelijk te beantwoorden.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder