Informatie voor standhouders

Scandinavië Markt op Schokland
9 en 10 mei 2020

De Scandinavië Markt Schokland is sinds 2011 een jaarlijks terugkerend evenement. De markt trok de afgelopen edities tussen de 3500 en 5000 bezoekers. Het evenement heeft een landelijk bereik en trekt een bezoekersdoelgroep met interesse in alles wat met Scandinavië heeft te maken. In 2020 vindt alweer de 9e editie plaats in het weekend van 9 en 10 mei.


Veel bezoekers van de markt gaan op vakantie naar Scandinavië en/of zijn fan van de Scandinavische lifestyle en design. Daarnaast trekt de markt ook bezoekers uit de regio. Door het uitgebreide culturele programma (muziek, lezingen, literatuur, ambachten, kunst) en de vele kinderactiviteiten is de Scandinavië Markt een evenement waar de bezoeker het echte Scandinavië gevoel kan beleven.

De unieke locatie Schokland (Werelderfgoed sinds 1995) is een grote meerwaarde voor de Scandinavië Markt.

Communicatie campagne

Inzet van advertenties, buitenreclame, Social Media, flyers, posters, website, e-mailnieuwsbrieven, persberichten, doelgroepgerichte mailings, VVV agenda, onderdeel van Werelderfgoed communicatie.

Deelnemen

Door deel te nemen aan de Scandinavië Markt Schokland bereikt u een zeer specifieke doelgroep.
Voor meer informatie over deelname kunt u contact opnemen met Anneke Boekee via info@annekeboekee.nl of stuur een email naar info@museumschokland.nl