Openingstijden


Museum Schokland is het hele jaar geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur.
 

Ook op tweede Pinksterdag is Museum Schokland geopend.
 

Museum Schokland is tijdens feestdagen geopend met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag; dan zijn we gesloten.

In de schoolvakanties zijn we ook op de maandagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Het museumrestaurant, naast het museum gelegen, is tijdens openingstijden van Museum Schokland geopend. Voor meer informatie over Museumrestaurant Schokland kijk op www.restaurantschokland.nl

Let op:

Honden mogen wel mee in de museumshop en horeca, maar zijn niet welkom in het museum. De enige uitzondering hierop is tijdens het weekend van de Scandinavië Markt. Hulphonden mogen vanzelfsprekend het gehele jaar mee.

Tarieven:


Volwassenen € 7,50
Kinderen 6 t/m 11 € 5,00
Kinderen 0 t/m 5 gratis
Gezinskaart (2 volw / 2 kind) € 22,50
Museumkaart gratis
Vrienden van Schokland gratis
CJP € 5,00
Groep vanaf 20 personen € 5,00 pp

Museumjaarkaart


Aan de kassa kunt u museumjaarkaarten kopen. Een museumjaarkaart voor volwassenen kost € 64,95 en voor jongeren t/m 18 jaar € 32,45. Dit is inclusief administratiekosten van € 4,95 per kaart.

Routebeschrijving


Vanaf de N50 neemt u afslag 33 Schokland/Nagele/Urk en blijft u de borden Schokland volgen. Na 4 kilometer bevindt Museum Schokland zich aan de linkerkant.

Vanaf de A6 neemt u afslag 13 Schokland/Nagele. Onderaan de afslag, op de rotonde, slaat u rechtsaf. U volgt nu de borden Schokland. Na 7 kilometer bevindt Museum Schokland zich aan de rechterkant.

Navigatie adres: Middelbuurt 3, Ens of: Middelbuurt 3, Schokland

Openbaar vervoer Busvervoer: Lijn 141 tot Ens. In Ens kunt u vervolgens de Regiotaxi bellen.