Verhuur en Vergaderen

Museum Schokland heeft op verschillende locaties, zowel in het museum als op de Noordpunt van Schokland, representatieve vergader- en ontvangstruimtes. U kunt er ongestoord vergaderen, discussiëren en presenteren. Het is een plek met een bijzondere sfeer, waar u tussentijds buiten kunt uitwaaien en genieten van de natuur.

Ruimtes in Museum Schokland

Op de museumterp, midden op het eiland, staat de Waterstaatskerk met pastorie, een rijksmonument. De museumkerk en expositiegebouwen zijn te huur buiten openingstijden. Er zijn tevens mogelijkheden de museumkerk te huren tijdens openingtijden. Dit is afhankelijk van de activiteit en in overleg met het museum. De vergaderruimte 'de Stenenzolder' kan alleen tijdens openingstijden van het museum worden gehuurd.

Vergaderfaciliteiten

Vergaderen op historische bodem? De kerk (max. 80 personen) is geschikt voor presentaties, lezingen, concerten en wordt ook gebruikt voor huwelijken. De Stenenzolder biedt ruimte voor vergaderingen van max. 14 personen.

Ruimte op de Noordpunt

Op de Noordpunt van het eiland, bij de oude haven, staat het rijksmonument de Lichtwachterswoning. De Lichtwachter op Schokland is de meeste unieke werkplek in Flevoland. Binnen in de smaakvol ingerichte ruimte die van alle gemakken is voorzien, is werken geen straf. Buiten aan de picknicktafel mooie plannen bedenken terwijl je geniet van het uitzicht komt het resultaat ten goede. De Lichtwachterswoning beschikt over vergaderfaciliteiten van 2 tot 40 personen (afhankelijk van de opstelling). De zolder boven kan als uitwijkruimte worden benut. Catering op locatie is geen probleem, uw wensen zijn ons uitgangspunt. Op Schokland zijn is een al feestje, maar je eigen feestje vieren op deze prachtige locatie is zeker ook mogelijk.

Voor meer informatie en verhuurtarieven van de Lichtwachter kunt u contact met ons opnemen.

Reserveringen en informatie

Museum Schokland, Museumkerk, Stenenzolder en De Lichtwachter

T | +31 (0) 527 76 06 30
E | info@museumschokland.nl

Verhuur tarieven Museum Schokland

Voor verhuur worden twee tarieven gehanteerd: tijdens openstelling van het museum (open) en de uren daarbuiten (gesloten).
 

  Open* Gesloten**
Kerk en pastorie € 90,00
 
€ 125,00
(miminumtarief per boeking € 250,00)
Museum   Tarieven op aanvraag
Stenenzolder of pastoriezolder € 20,00  

*Plus toegangsprijs museum € 4,50 p.p. (groepstarief)
**Onderstaand bedrag per uur met een minimum huurperiode van 2 uur.