Maatregelen in verband met het coronavirus

Openstelling Museum Schokland

Conform de huidige geldende coronamaatrelegen is Museum Schokland geopend voor publiek.

Een veilig bezoek
Voor een veilig bezoek aan Museum Schokland zijn alle maatregelen getroffen. Museum Schokland hanteert altijd de meest recente versie van het Museumprotocol, zoals vastgesteld door de Museumvereniging.

Om een veilig bezoek te garanderen, gelden binnen het museum de volgende aanwijzingen:

• Houd anderhalve meter afstand;
  • Desinfecteer vaker je handen;
  • Kom niet naar het museum indien je klachten hebt;
  • Volg de aanwijzingen van de medewerkers op;
  • Houd rekening met elkaar.
Online reserveren

Voor een bezoek aan het museum is het mogelijk online of telefonisch te reserveren.

Hygiëne

Het gebouw wordt intensief schoongemaakt door onze schoonmakers en medewerkers. Zij zullen regelmatig de balie, deurklinken, pinautomaat en toiletten desinfecteren. Daarnaast zijn er op diverse plekken op het museumterrein desinfectiemiddelen aanwezig.

Gezondheidsklachten

De richtlijnen voor hoesten/niezen in de ellenboog en handen wassen blijven gelden. Tevens willen we de RIVM-regels met betrekking tot verkoudheidsklachten benadrukken:

• Heb je verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis en ziek uit.
  • Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis en ziek uit. Heeft u huisgenoten, dan mogen zij ook niet naar buiten.

Wij vragen bij binnenkomst aan of je klachtenvrij bent. Museum Schokland heeft het recht om bezoekers te weigeren.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder