Je hoeft niets te missen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per maand, voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het nieuws rondom Museum Schokland. Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op social media

Museum Schokland is te volgen via diverse kanalen:

Privacy

Bij het aanmelden voor onze nieuwsbrief, vragen wij je om je voor- en achternaam [niet vereist] alsmede je e-mailadres [vereist] in te vullen. Je e-mailadres en eventueel je voor- en achternaam wordt opgeslagen in onze adressenlijst tot eventuele opzegging en wij gebruiken deze gegevens alleen voor het sturen van deze nieuwsbrieven.

Je afmelden van de nieuwsbrief kan door middel van een klik onderaan de nieuwsbrief. Ook kunnen wij je handmatig afmelden: stuur hiervoor een mailtje naar info@museumschokland.nl onder vermelding van “Afmelden nieuwsbrief”. Wij verwijderen je dan per direct uit onze adressenlijst.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder