zo. 26 jul. 2020 - zo. 25 okt. 2020

Kunstwandeling EB

Kunst, Museum Schokland evenement
Laat je vanaf 26 juli verrassen en inspireren op Schokland! Dan start de unieke openluchtexpositie EB, een kunstwandeling van 2,5 km op het voormalig eiland langs het werk van 20 kunstenaars.

Bezoekers kunnen een wandeling maken langs de prachtige kunstwerken die rondom het museum zijn te zien. Dit alles op het prachtige Werelderfgoed Schokland, dat wordt gekenmerkt door mooie natuur en rust. De kunstwandeling is van 26 juli tot 26 oktober te zien. Net als de succesvolle kunst -en poëzieroute ‘Dichter op het Land’ wordt dit project door gastcurator Pat van Boeckel vormgegeven.

Koop online het Wandelplankje en ontvang €2,45 korting (normaalprijs: € 3,95). Ook kunt u een E-ticket kopen waarmee u toegang heeft tot Museum Schokland, waaronder de vaste tentoonstelling, de expositie van Paul Dikker en het museumterrein.

Deelnemende kunstenaars zijn:

Linda Verkaaik, Lucia Loren, Imke Rust, Karen Macher Nesta, Elena Reaelli, Sally Kidall, Merel Holleboom, Jeffry Koopman, Clemens Maasen, Pieter van de Pol, Rolina Nell, Sigrid Hamelink, Hester Pilz, Karin van der Molen, Kaneli & Smit, Matthijs Muller, Anthea Simmonds, Olaf Mooij, en Pat van Boeckel

Cultuurbedrijf Noordoostpolder/ Museum Schokland in samenwerking met Rerun Productions. Mede mogelijk gemaakt door id11 en het Flevo-landschap en met ondersteuning van het VSBfonds.

Let op: De tweede helft van de route loopt over onverharde paden en is daardoor niet goed begaanbaar voor mindervaliden.

Ook interessant

alle cursussen