zo. 26 jul. 2020 - 11:00

Kunstwandeling EB

Laat je vanaf 26 juli verrassen en inspireren op Schokland! Dan start de unieke openluchtexpositie EB, een kunstwandeling van 2,5 km op het voormalig eiland langs het werk van 20 kunstenaars.

Bezoekers kunnen een wandeling maken langs de prachtige kunstwerken die rondom het museum zijn te zien. Dit alles op het prachtige Werelderfgoed Schokland, dat wordt gekenmerkt door mooie natuur en rust. De kunstwandeling is van 26 juli tot 26 oktober te zien. Net als de succesvolle kunst -en poëzieroute ‘Dichter op het Land’ wordt dit project door gastcurator Pat van Boeckel vormgegeven.

Koop online uw E-ticket en ontvang €2,45 korting op het poezië-plankje dat bij de kunstwandeling hoort (normaalprijs: € 3,95). Met dit E-ticket heeft u toegang tot Museum Schokland, waaronder de vaste tentoonstelling, de expositie van Paul Dikker en het museumterrein.

Deelnemende kunstenaars zijn:

Linda Verkaaik, Linda Verkaaik, Lucia Loren, Imke Rust, Karen Macher Nesta, Elena Reaelli, Sally Kidall, Merel Holleboom, Jeffry Koopman, Clemens Maasen, Pieter van de Pol, Rolina Nell, Sigrid Hamelink, Hester Pilz, Karin van der Molen, Kaneli & Smit, Mathijs Muller, Anthea Simonds (†), Olaf Mooij, en Pat van Boeckel, Merel Holleboom, Jeffry Koopman, Clemens Maasen, Pieter van de Pol, Rolina Nell, Sigrid Hamelink, Hester Pilz, Karin van der Molen, Kaneli & Smit, Mathijs Muller, Anthea Simonds (†), Olaf Mooij en Pat van Boeckel

Cultuurbedrijf Noordoostpolder/ Museum Schokland in samenwerking met Rerun Productions. Mede mogelijk gemaakt door id11 en het Flevo-landschap en met ondersteuning van het VSBfonds.s

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder