Donderdag 28 december

Verhalenvoorstelling ‘Vonken in de nacht’ (6+)

Kerstvakantie in Museum Schokland

Op donderdag 28 december komt verhalenvertelster Pauline Seebregts naar Schokland. Ze vertelt verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren. Zoals het verhaal van de dieren. Als het buiten ijskoud is en al het eten op is heeft Frederick de Muis nog iets heel bijzonders bewaard. En wat gebeurde er op het Midwinterfeest in Plotchnik? Een meisje stelt een wel heel bijzondere vraag. Een vraag die niemands hart onberoerd laat. Deze verhalen en nog veel meer hartverwarmende verhalen zullen als ‘Vonken in de Nacht’ oplichten in de tijd dat de dagen korter worden en de nachten langer. De fantasie wordt gestimuleerd op een unieke locatie!

Je bent van harte welkom! Een verhalenprogramma voor kinderen (6+) en grote mensen. Schuif gezellig aan in de museumkerk. Geniet daarna heerlijk van een kop warme chocolademelk. Speciaal voor deze voorstelling kunnen kinderen zich ook laten schminken! Dit kan vanaf 12:30 uur.

Pauline Seebregts
Verhalenverteller Pauline Seebregts is professioneel verhalenverteller, trainer en coach. Eerder werd zij uitgeroepen door vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Er zijn twee voorstellingen: 13:30 en 15:30 uur.
Het kaartje is inclusief voorstelling, schminken, bezoek museum én warme chocolademelk bij Restaurant Schokland. 

Kerstvakantie 
Tijdens de kerstvakantie zijn er speciale activiteiten. Kom gekleurde steentjes zoeken in de (overdekte) zandbak, knutsel een uniek wintermannetje of eet een echte nijlpaardenpannenkoek bij Restaurant Schokland.