Veel gestelde vragen

Tot wanneer kan je kaarten met korting kopen?

Je kan tot en met 7 mei 2023 online jouw kaartjes kopen. Deze prijs geldt alleen wanneer je ze online bestelt. Wanneer je online je kaarten koopt ontvang je € 1,50 korting. Koop je kaarten aan de deur, bij één van onze medewerkers, betaal je € 9,50.

Kan ik met de Museumkaart gratis naar de Scandinavië markt?

Voor de Scandinavië markt dien je een toegangskaartje voor voltarief te kopen. Heb je een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP-KAART? Laat de pas scannen in de museumwinkel (iets verder dan de entree) en ontvang € 4,00 retour.

Mogen honden het museumterrein op?

Alleen tijdens de Scandinavië markt is het toegestaan om honden mee te nemen het museumterrein op. Normaal gesproken is dit niet toegestaan. Honden zijn niet toegestaan in het museum.

Kan ik ook het museum bezoeken tijdens de Scandinavië markt?

Een kaartje voor de markt geeft ook direct toegang tot het museum.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan op de linkerbaan van de Schokkerringweg. Er is een gratis pendeldienst zodat je niet het hele stuk hoeft te lopen naar de terp. Parkeren is gratis.

Hoe kan ik het beste rijden als de N50 is afgesloten?

Let op: in het weekend van 5 tot en met 8 mei is de N50 (deels) afgesloten. We raden aan om de omleidingsroutes van Rijkswaterstaat te volgen. Lees hier het advies van Rijkswaterstaat.

Is de Scandinavië markt rolstoeltoegankelijk?

Het merendeel van de Scandinavië markt en Museum Schokland zijn rolstoeltoegankelijk. Het museum is goed te bezoeken in een rolstoel. Sommige plekken op het museumterrein zijn onverhard en daarom lastiger met een rolstoel.